Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам едно такова питане - ако са за смяна и 4-те носача/шарнирите са свършали уж/ възможно ли при движение по паваж или при влизане в дупка да няма тропане/чукане?
    Само понякога при лек десен завой на паваж или няколко леки последователни бабунки на пътя се получава едно леко последователно изтропване неколкократно от ляво.
    Та понеже тампони ще сменям и много ми е чудно ...понеже ходих в сервиз,но....имам съмнения оносно тия шарнири.
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
      Имам едно такова питане - ако са за смяна и 4-те носача/шарнирите са свършали уж/ възможно ли при движение по паваж или при влизане в дупка да няма тропане/чукане?
      Само понякога при лек десен завой на паваж или няколко леки последователни бабунки на пътя се получава едно леко последователно изтропване неколкократно от ляво.
      Та понеже тампони ще сменям и много ми е чудно ...понеже ходих в сервиз,но....имам съмнения оносно тия шарнири.
      Взимаш един лост и ги проверяваш, колелата не трябва да висят, само на канал , или направо на пътя, по принцип на неравна настилка тропат постоянно.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Как точно се проверява с лоста, в къщи имам канал. Имам и лост .

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Как точно се проверява с лоста, в къщи имам канал. Имам и лост .
          Малко ми е трудно да го обясня с думи, ще опитам да открия някоя от моите снимки и ще ви покажа.
          Click image for larger version

Name:	DSC00477.jpg
Views:	1
Size:	92.4 Килобайта
ID:	2320749
          Това е ябълковиден болт( всички си приличат по конструкция, в случая този е на рейката), лоста е бялата линия, слагате края му там някъде и натискате надолу,с по дълъг лост, който е тънък накрая е по-лесно, с червена стрелка съм показал как се движи болта който е износен и е за смяна, ако няма двиижение в тази посока може да кара още много, трябва да се внимава да не се скъса маншона.Не знам дали стана ясно?
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 12:43.

Comment

• Ясно колега, обясненията ти със снимков материал са златни.

Comment

• Благодаря!

Comment

• Колеги знаете ли някой крушките на фаровете за мъгла преди ФЛ дали са Н1 или Н3?
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  Колеги знаете ли някой крушките на фаровете за мъгла преди ФЛ дали са Н1 или Н3?
                  В usermanual-a пише, че са H3

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз имам usermanual но за ФЛ за старата нямам, но явно крушките са еднакви. Имам един к-кт ксенон за Н1, но явно няма да мога да го сложа никъде.
                    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• На някой да му трябва ксенон за дългите за HB3 ?
                      Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Жена ми си прави градинки от моите повредени гуми от дупки и от скърцащи втулки( 4 за 3 месеца) и цветята и стават супер , дори е нагла- пита за още гуми.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Жена ми си прави градинки от моите повредени гуми от дупки и от скърцащи втулки( 4 за 3 месеца) и цветята и стават супер , дори е нагла- пита за още гуми.
                          Гледай да не се сети за подлакътника. Ще направи чудесна саксия от него.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Гледай да не се сети за подлакътника. Ще направи чудесна саксия от него.
                            Ако искаш да направиш подарък на жена ти( гуми за градинки) знам къде има хубави дупки.
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:24.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Ако искаш да направиш подарък на жена ти( гуми за градинки) знам къде има хубави дупки.
                              Това няма да я зарадва, защото вече съм и обещал колие от стар ангренажен ремък с нанизан тракащ вариатор на него

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Това няма да я зарадва, защото вече съм и обещал колие от стар ангренажен ремък с нанизан тракащ вариатор на него
                                Това си е ценен подарък
                                Last edited by lordliness; d.m.y г., 05:08.

Comment

Working...
                                X